Debitorstyring

Uopmærksomhed på debitorstyring - selv i korte perioder - kan risikere at koste din virksomhed mange penge og forringe din virksomheds øjeblikkelige økonomiske beredskab og likviditet.

Det er altafgørende for din virksomhed, at dine debitorer betaler, så du kan bruge din likviditet til fx at investere og betale dine kreditorer og ansatte til tiden.

Selv virksomheder med god indtjening kan komme i store vanskeligheder, hvis der ikke er tilstrækkelig likviditet. Derfor er det vigtigt at få faktureret, så snart det er muligt. Ligeledes er det vigtigt at få rykket kunderne, når indbetalingerne udebliver.

Lad Komplet Administration overtage din virksomheds debitorstyring og undgå dårlige betalere og manglende betaling.

Vores kvalificerede medarbejdere kan varetage hele eller dele af din virksomheds løbende debitorstyring.

Varetager vi din debitorstyring undgår du ubehagelige overraskelser, risikoen for tab minimeres, og det likvide beredskab forbedres. Vi sikrer dig god og effektiv styring af inddrivelsen fra dine debitorer og udsender rykkere både digitalt og per brev.

Debitorstyring hos os sparer dig desuden for både tid og besvær med at kime dine debitorer ned. Vi varetager dine debitorrykninger og sikrer, at du bibeholder det gode personlige forhold til dine kunder, men samtidig får nedbragt dine tilgodehavender.

Skab en sund debitorstyring

Debitor er i mange virksomheder et stort og afgørende område. Det er trods alt her, omsætningen kommer fra. Derfor starter en god og sund debitorstyring med, at man opsætter nogle regler for samhandlen med kunderne.

Det kan for eksempel være, hvilke betalingsbetingelser man ønsker at tilbyde sine debitorer. Men det kan også være en stillingtagen til, om man ønsker at kreditvurdere sine debitorer, om man ønsker at opkræve rykkergebyrer, og om debitorerne skal betale rente ved for sen betaling. Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig, hjælper vi dig gerne med at tænke det igennem.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg