Komplet Administration yder hjælp til bogføring

Få hjælp til bogføring af fagligt kompetente medarbejdere fra Komplet Administration.

Bogføring og regnskab kan være kompliceret. Derfor vælger mange at lade et bogholderi stå for bogføringen og at udarbejde årsregnskabet.​

Vi hos Komplet Administration tilbyder bogholderi og bogføring til små og store virksomheder, såvel som iværksættere og enkeltmandsvirksomheder.

Vi kan hjælpe dig med bogføring, fakturering, debitor- og kreditorstyring, momsregnskab, lønadministration samt udarbejde den færdige balance, din revisor skal bruge til at lave dit regnskab.

Du skal blot indarbejde en rutine med at få sendt dine bilag til os, og så kan du ellers fortsætte dit daglige arbejde i tryg forvisning om, at Komplet Administrations medarbejdere tager sig godt af dit regnskab.

Reglerne, for hvordan du skal udarbejde dit regnskab, afhænger af din virksomheds størrelse. Vi har naturligvis styr på alle lovgivninger og sørger for, at dit regnskab overholde disse.

Du kan med fordel benytte dig af Komplet Administration til at varetage økonomidelen i din virksomhed. På den måde kan du selv bruge tid på det, du synes er sjovest, og lade os om "alt det kedelige". Vi synes nemlig, at disse opgaver er det mest spændende i din virksomhed.

Det faste månedlige honorar er din garanti for økonomisk tryghed og har ingen skjulte omkostninger. Det vil sige, at du får fuld tilgængelighed og fuld assistance uanset hvor, hvornår og hvad problemet måtte være.

Et samarbejde med os er din garanti for, at der altid er styr på din virksomheds økonomi og at dette altid lever op til lovgivningen på området.

Kontakt os allerede i dag

Søger du derfor et moderne bogholderi i Aalborg eller Nordjylland, som tilbyder hjælp til bogføring med fokus på ovenstående, så står Komplet Administration klar til at bogføre for dig.​ 

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på pris på bogføring. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg