Freelance bogholder

Søger du en freelance bogholder til din virksomhed fremfor en fast ansat bogholder?

Der kan være mange grunde til at leje en freelance bogholder. Måske er den daglige bogføring løbet dig over hovedet? Eller du har ikke nok bilag til at ansætte en fuldtids bogholder? Eller måske går din gamle bogholder på pension? Uanset, hvad din årsag er, finder du altid den rigtige løsning hos os.

Spar lønomkostningerne og
sårbarheden for virksomheden i forbindelse med en fast ansat og sygdom, ferie mv. og lad en freelance bogholder fraKomplet Administration tage sig af din virksomheds økonomi.

Komplet Administration tilbyder komplet administration af dine økonomiske opgaver men kan også varetage blot en del af dem eller fungere som din sparringspartner på området.

Vi hjælper gerne både mindre og større virksomheder. Derfor kan vi hjælpe din virksomhed, uanset om du har brug for en bogholder et par gange om året, månedligt eller dagligt og det faste månedlige honorar sikrer dig en fast og stabil betaling uanset behovet i perioden.

Fuld assistance til tiden

Hos Komplet Administration sætter vi ligeledes stor ære i at løse enhver opgave med præcision. Du kan altid regne med, at dine opgaver bliver løst til tiden. Vi løber nemlig ikke fra vores aftaler. De opgaver, som du outsourcer til os, tager vi til os, som var de vores egne.

Det faste månedlige honorar er din garanti for økonomisk tryghed og har ingen skjulte omkostninger. Det vil sige, at du får fuld tilgængelighed og fuld assistance uanset hvor, hvornår og hvad problemet måtte være.

Søger du derfor en freelance bogholder i Aalborg eller Nordjylland, som tilbyder bogføring med fokus på ovenstående, så står Komplet Administration klar til at bogføre for dig.​ 

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg