Bogføring Aalborg - Vi er det sikre valg

Komplet Administration er det sikre valg, når det gælder bogføring og regnskab i Aalborg og omegn. Vores mange års erfaring og vores team af fagligt kompetente medarbejdere sikrer dig og din virksomhed økonomisk tryghed gennem et fast månedligt honorar.

Vi hos Komplet Administration tilbyder bogholderi og bogføring til små og store virksomheder, såvel som iværksættere og enkeltmandsvirksomheder. 

Vi løser mange af vores opgaver på kontoret i Aalborg, men vi kører også gerne ud til din virksomhed, hvis der er behov for det.

På vores kontor vil du møde engagerede ansatte, som sætter en ære i at løse enhver opgave med præcision. Du kan altid regne med, at dine opgaver bliver løst til tiden. Vi løber nemlig ikke fra vores aftaler. De opgaver, som du outsourcer til os, tager vi til os, som var de vores egne.

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige i størrelse, organisation og arbejdsopgaver. Derfor stræber vi altid efter at finde frem til den mest effektive løsning for netop jer og jeres virksomhed.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at optimere din bogholderifunktion, og vi tilpasser derfor gerne en løsning, der gør din dagligdag nemmere. Har du ekstra travlt i perioder, går vi gerne ind og påtager os ekstra opgaver lige så længe, der er behov for det.

Det faste månedlige honorar har ingen skjulte omkostninger. Det vil sige, at du får fuld tilgængelighed og fuld assistance uanset hvor, hvornår og hvad problemet måtte være.

Spar penge med Komplet Administration

Du kan med fordel benytte dig af Komplet Administration til at varetage økonomidelen i din virksomhed. På den måde kan du selv bruge tid på det, du synes er sjovest, og lade os om "alt det kedelige". Vi synes nemlig, at disse opgaver er det mest spændende i din virksomhed.

Samtidig sparer du penge på lønomkostninger og der er ingen sårbarhed for virksomheden i forbindelse med en fast ansat og sygdom, ferie mm.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg