Bogføring pris - Kvalitet til den rette pris

Søger du bogføring af din virksomheds økonomi i høj kvalitet til en fornuftig pris? Hos Komplet Administration tilbyder vi komplet eller delvis administration af din virksomheds økonomi, uanset hvad behovet måtte være.

Vi hos Komplet Administration tilbyder bogholderi og bogføring til små og store virksomheder, såvel som iværksættere og enkeltmandsvirksomheder.

Vores team af fagligt kompetente medarbejdere ser det som deres fornemmeste opgave at optimere din bogholderifunktion, og vi tilpasser derfor gerne en løsning, der gør din dagligdag nemmere.

Vi ved, at der kan være et større behov i nogle perioder og et mindre behov i andre. Dette afspejler sig desværre også i prisen hos mange bogholderier.

Hos Komplet Administration tager vi derimod et fast månedligt honorar. Det sikrer dig en fast og stabil betaling uanset behovet i perioden.

Samtidig er der naturligvis ingen skjulte omkostninger. Det vil sige, at du får fuld tilgængelighed og fuld assistance uanset hvor, hvornår og hvad problemet måtte være.

Udnyt dine ressourcer bedst muligt

Du kan med fordel benytte dig af Komplet Administration til at varetage økonomidelen i din virksomhed. På den måde kan du selv bruge tid på det, du synes er sjovest, og lade os om "alt det kedelige". Vi synes nemlig, at disse opgaver er det mest spændende i din virksomhed.

I løbet af året vil det variere, hvilke opgaver i regnskabsfunktionen, der fylder mest. Der vil være perioder med spidsbelastninger og perioder med mere stilstand. Og fra dag til dag kan byrden flytte sig fra den ene del af økonomifunktionen til den anden.

Det er en af de primære gevinster ved at få hjælp til regnskabet hos en ekstern samarbejdspartner som Komplet Administration. Så kan I få præcis de ressourcer, I har brug for, når I har brug for dem. Og I betaler hverken for mere eller mindre.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på pris på bogføring. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg