Bogholderi Aalborg - Komplet Administration

Er du på jagt efter et erfarent bogholderi i Aalborg eller Nordjylland, som kan overtage eller hjælpe dig med dine økonomiopgaver?

Ifølge bogføringslovens bestemmelser skal alle erhvervsdrivende virksomheder lave bogføring. Hvorfor ikke lade en veluddannet økonomimedarbejder varetage økonomidelen, så du kan tage dig af de ting, du er bedst til?

Komplet Administration er en bogholderivirksomhed i Aalborg. Vores team af fagligt kompetente medarbejdere sikrer din virksomhed økonomisk tryghed.

Få hjælp med din virksomheds økonomi

Vi hjælper gerne med opgaver som

  • Bogholderi og administration på fagligt højt niveau
  • Debitorstyring & kreditorstyring
  • Lønadministration
  • Momsafstemninger og indberetninger
  • Økonomistyring, herunder budgettering og likviditetsstyring
  • Perioderegnskaber og løbende afstemninger, månedlige eller kvartalsmæssige
  • Aflevering af færdigt og afstemt regnskab til revisor
  • Sparringspartner til såvel bogholderifunktionen som forretningen, herunder udvikling, forretningsgange og processer

Faktisk ser vi netop disse opgaver som de mest spændende i din virksomhed og vi sætter en stor ære i at være din virksomheds samarbejdspartner. Vi stræber altid for at skabe et godt partnerskab med gensidig tillid og nærhed mellem os og dig.

Hos Komplet Administration sætter vi ligeledes stor ære i at løse enhver opgave med præcision. Du kan altid regne med, at dine opgaver bliver løst til tiden. Vi løber nemlig ikke fra vores aftaler. De opgaver, som du outsourcer til os, tager vi til os, som var de vores egne.

Det faste månedlige honorar er din garanti for økonomisk tryghed og har ingen skjulte omkostninger. Det vil sige, at du får fuld tilgængelighed og fuld assistance uanset hvor, hvornår og hvad problemet måtte være.

Et samarbejde med os er din garanti for, at der altid er styr på din virksomheds økonomi og at dette altid lever op til lovgivningen på området.

Søger du derfor et moderne bogholderi i Aalborg eller Nordjylland, som tilbyder bogføring med fokus på ovenstående, så står Komplet Administration klar til at bogføre for dig.​ 

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg