Enkeltmandsvirksomhed regnskab - vi gør det let for dig

Ejer du en enkeltmandsvirksomhed og har brug for hjælp med at lave regnskab? Hos Komplet Administration hjælper vi dig gerne med at få overblik over din økonomi.

Når du har din egen virksomhed, skal du holde styr på virksomhedens økonomi. Det gør du ved at bogføre (holde regnskab med) dine indtægter og udgifter. På den måde gør du det også lettere for dig selv, når du fx skal indberette moms og lave årsregnskab. Årsregnskabet skal du bruge, når du skal oplyse dit over- eller underskud i dit oplysningsskema (det der tidligere hed selvangivelsen).

Du skal føre regnskab, der viser alle de økonomiske aktiviteter, firmaet har haft i løbet af et år, og løbende bogføre de økonomiske aktiviteter:  fakturaer, regninger, lønsedler, kontoudtog m.v. som på den måde dokumenterer årsregnskabet.

Reglerne, for hvordan du skal udarbejde dit regnskab, afhænger af din virksomheds størrelse.  

Enkeltmandsvirksomheder eller personligt ejet mindre virksomheder, skal ikke indsende årsrapport til Erhvervsstyrelsen.

Du kan også bruge din løbende bogføring eller måneds- eller kvartalsregnskaber til at beregne den salgs- og købsmoms, som du skal indberette.

Spar besværet

Du må gerne bogføre selv. Men da bogføring og regnskab kan være kompliceret, vælger flere iværksættere at lade en revisor eller en freelance bogholder stå for bogføringen og udarbejde årsregnskabet.​

Komplet Administration tilbyder komplet administration af dine økonomiske opgaver men kan også varetage blot en del af dem. På den måde kan du bruge tiden på det, du er bedst til, uden at skulle bekymre dig om din virksomheds økonomi.

Vi tilbyder desuden hjælp og sparring i alt fra regnskabsanalyse, investering, finansiering og bankforretninger.

Fordelen er, at du ved fast månedlig honorar får tryghed økonomisk, samtidig med at du får løst den mest belastende opgave i din enmandsvirksomhed, af folk som ser det som det mest spændende i din virksomhed. Der er ingen skjulte omkostninger, dvs. du får fuld tilgængelighed og fuld assistance uanset hvor, hvornår og hvad problemet måtte være.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg