Lønadministration - Vi klarer også lønnen i din virksomhed

Lønadministration er en vigtig, men for nogle også kedelig, opgave, når man driver virksomhed. Hvorfor ikke overlade denne opgave til nogen, som synes, at det er en sjov og spændende opgave?

Hos Komplet Administration har vi en række fagligt kompetente medarbejdere, som synes, at økonomi og tal er den sjoveste opgave at varetage.

Hos Komplet Administration varetager vi gerne de opgaver, som du ikke selv ønsker at varetage, uanset om det er hele økonomidelen eller blot en del af den.

Det kan især være fordelagtigt for mindre og mellemstore virksomheder at hyre et bogholderi. Man kan for eksempel spare lønomkostningerne og sårbarheden, der kan være i forbindelse med en fast ansat, såsom sygdom, ferie mv.

Vi ved, at der kan være et større behov i nogle perioder og et mindre behov i andre. Det faste månedlige honorar sikrer dig en fast og stabil betaling uanset behovet i perioden. Der er naturligvis ingen skjulte omkostninger.

En seriøs og troværdig samarbejdspartner

Hos Komplet Administration ønsker vi at skabe et fleksibelt samarbejde med vores kunder, hvor vi er tilgængelig, netop når behovet er der. Det betyder fuld tilgængelighed og fuld assistance for dig uanset hvor, hvornår og hvad problemet måtte være.

Vi ønsker at blive en seriøs samarbejdspartner for din virksomhed, hvor gensidig tillid og nærhed er i fokus. Som en samarbejdspartner, der er ærlig og troværdig og samtidig fagligt kompetent til at kunne løse den enkelte opgave.

Vi sætter en stor ære i aldrig at love noget, der ikke kan holdes. Dette er din garanti for, at vi altid overholder deadlines og leverer de aftalte opgaver til tiden.

Ydermere agerer vi gerne sparringspartner på økonomidelen, men også på forretningsdelen. Derfor er vi altid klar med råd og vejledning, hvis der måtte være behov for det.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg