Økonomisk rådgivning til erhvervsvirksomheder

Har du brug for økonomisk rådgivning i din virksomhed? Hos Komplet Administration har vi et kompetent team af økonomirådgivere, som gerne hjælper dig.

Selv små justeringer kan give store besparelser og dermed større fortjeneste, når en virksomhed skal foretage vigtige beslutninger om dens finansielle strategi og udførelsen heraf.

Desværre har de økonomiske medarbejdere ofte mere fokus på driftsoptimering, controlling, udarbejdelse af årsregnskaber samt løbende rapporteringer til ledelsen. Derfor kan de have svært ved at fokusere nok på at analysere og dermed skabe overblik ift. de mange muligheder, der er forbundet med at optimere virksomhedens finansielle potentialer.

Finansiel og økonomisk rådgivning kan enten give dig konkrete anbefalinger eller et mere overordnet økonomi-eftersyn.

Vi hos Komplet Administration tilbyder hjælp og sparring i alt fra regnskabsanalyse, investering, finansiering og bankforretninger. Dette giver virksomhedens eventuelle økonomimedarbejdere mere ro og overskud til at koncentrere sig om de daglige opgaver og udfordringer.

Lad os klare din økonomi

Udover sparring og rådgivning, såvel økonomisk som forretningsmæssigt, tilbyder vi også komplet eller delvis administration af din virksomheds økonomi, hvis der måtte være behov for dette.

På den måde kan du selv bruge tid på det, du synes er sjovest, og lade os om "alt det kedelige". Vi synes nemlig, at disse opgaver er det mest spændende i din virksomhed.

Samtidig sparer du penge på lønomkostninger og der er ingen sårbarhed for virksomheden i forbindelse med en fast ansat og sygdom, ferie mm.

Det faste månedlige honorar har ingen skjulte omkostninger. Det vil sige, at du får fuld tilgængelighed og fuld assistance uanset hvor, hvornår og hvad problemet måtte være.

Komplet Administration er det sikre valg, når du outsourcer din økonomifunktion. Vi står til regnskab, så du slipper.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg