Regnskabsassistance

Vil du gerne slippe helt for at have en intern økonomifunktion, eller har du blot brug for regnskabsassistance til enkelte opgaver? Vi er specialister i alle opgaver inden for økonomi og regnskab.

Med regnskabsassistance fra Komplet Administration undgår du omfattende fejl i dit regnskab. Vi hjælper dig og din virksomhed med at lave blandt andet perioderegnskaber og regnskab til revisor.

Alle virksomheder har brug for en professionel og velfungerende økonomifunktion. Om det er den lille iværksætter, den mellemstore virksomhed eller den helt store koncern, så er god regnskabspraksis og et korrekt regnskab forudsætningen for at træffe de rigtige beslutninger.

I løbet af året vil det variere, hvilke opgaver i regnskabsfunktionen, der fylder mest. Der vil være perioder med spidsbelastninger og perioder med mere stilstand. Og fra dag til dag kan byrden flytte sig fra den ene del af økonomifunktionen til den anden.

Det kan derfor være rigtig svært (og dyrt) at sammensætte en økonomifunktion, som til alle tider rummer alle niveauer og kompetencer.

Det er en af de primære gevinster ved at få hjælp til regnskabet hos en ekstern samarbejdspartner som Komplet Administration. Så kan I få præcis de ressourcer, I har brug for, når I har brug for dem. Og I betaler hverken for mere eller mindre.

En anden umiddelbar fordel er, at regnskabsfunktionen aldrig (igen) bliver sårbar. I vil aldrig skulle bekymre jer om, hvornår bogholderen er syg, controlleren går på barsel eller økonomichefen på pension. Ved at lade Komplet Administration varetage jeres regnskabsfunktion, har I altid et helt team af økonomikonsulenter i ryggen. Og vi har altid backup på alle opgaver og kunder.

En komplet løsning

Komplet Administration er det sikre valg, når du outsourcer din økonomifunktion. Vi står til regnskab, så du slipper.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os gennem formularen på vores kontaktside eller på telefon 60 66 06 44.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

hello world!
KOMPLET ADMINISTRATION
CVR.: 40538283
Kong Christians Allé 43, 1. sal
9000 Aalborg